FAQ  •  Register  •  Login

Rf2 Build 770

<<

dave carney

User avatar

League Rookie

Posts: 1600

Joined: Sun Feb 07, 2010 11:02 pm

Location: Grove, UK

Post Thu Jul 03, 2014 9:36 pm

Re: Rf2 Build 770

dave carney wrote:How do you get DRS to work again?



got it,

all I need is Motec to work. how was done again?
Image
<<

John W

League Rookie

Posts: 631

Joined: Tue Feb 02, 2010 11:29 pm

Post Thu Jul 03, 2014 10:04 pm

Re: Rf2 Build 770

Yes, do NOT choose to use the custom user interface, when you first run the mod, after installing it in rFactor. I suspect the screen resolution is assumed and the buttons are off screen. The funny thing is I think I DID chose the new user interface when we first started using it. Uninstalling the "package" and reinstalling it, within the mod manager allows you to reselect this.
<<

John W

League Rookie

Posts: 631

Joined: Tue Feb 02, 2010 11:29 pm

Post Thu Jul 03, 2014 10:16 pm

Re: Rf2 Build 770

A clearer explanation of the new file structure :

http://rfactor.net/web/2014/06/27/consi ... f2-builds/


Which really doesn't explain your exclamation at all. As far as any rFactor user is concerned the steps to move files, edit files, etc is the same. Just a slightly different syntax to be aware of. For all but programmers, it just another text file or "script".

For details about the JSON language, you may start here:
http://json.org/

Or here:

http://en.wikipedia.org/wiki/JSON

One thing it IS, is much simpler for data interchange than XML for server to client action. It may be that this leaner script helps keep the network over head down a bit for rFactor 2. However, since I think these files are only read ONCE, when the game launches and then possibly again, if you choose the online option and join the server, it is still acting as simply a text file of driver settings.
<<

tim202

League Rookie

Posts: 34

Joined: Wed May 04, 2011 11:26 am

Post Sat Jul 05, 2014 3:44 pm

Re: Rf2 Build 770

I am having mirror problems. My virtual mirrors (the mirrors at the top of the screen) are not showing. I thought I changed the .json (plr) file but I guess I didn't do it right. How do I get them to show up? And under "settings" and "display" mirrors are ON.
<<

Norm Graf

User avatar

League Rookie

Posts: 66

Joined: Thu Feb 06, 2014 12:27 pm

Post Sat Jul 05, 2014 4:57 pm

Re: Rf2 Build 770

Press # 3 whilst in the car.
<<

yuliyan

League Rookie

Posts: 63

Joined: Thu Apr 03, 2014 7:54 pm

Post Sat Jul 05, 2014 5:40 pm

Re: Rf2 Build 770

I did whatever you said Norm
But I can not install the mod's because of rfactor2 UI 1.0d missing virtual cmd
This is happen before and fixed with fresh rfactor installation
Now did the same,I dont know whats the next step
Thanks
Previous

Return to Inside rfactor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron